• Korkit

  Korkit (29)

  Tuotevalikoimassamme on muovi- ja alumiinikorkkeja, öljysuukorkkeja ja patenttikorkkeja. Yleisimmät myytävät korkit ovat 28 mm ja 31,5 mm. Meiltä saa myös öljysuukorkkeja ja bartop -korkkeja.
 • Lasipullot

  Lasipullot (43)

  Valikoimaamme kuuluu mehupulloja, viinipulloja, öljypulloja, virvoitusjuoma- ja olutpulloja sekä erilaisia erikoispulloja. Etsimme myös mielellämme teille tarvittavan pullon, mikäli sitä ei löydy valikoimastamme
 • Lasipurkit

  Lasipurkit (63)

  Varasto valikoimaamme kuuluu suuri määrä erilaisia lasipurkkeja. Lasipurkki sopii hyvin säilöntään. Lasista ei irtoa mitään säilöttävään tuotteeseen. Säilöt sitten hunajaa, hilloa tai relissiä. Kaikki lasipurkkimme ovat elintarvikelasia. Toimitamme tuotteet asiakkaalle sopivissa erissä. Tuotteet toimitetaan joko Joensuun varastolta tai tukkurin / lasitehtaan varastolta suoraan asiakkaalle.
 • Levysuodattimet

  Levysuodattimet (6)

  Levysuodattimia käytetään erilaisten juomien suodatukseen. Levykokoja on 200 x 200, 400 x 400 ja 600 x 600 millimetriä. Sopiva suodatinlevy valitaan suodatustarkoituksen mukaan. Tässä ovat meidän varastotuotteet, mutta muitakin suodatintyyppejä on saatavissa. Ole yhteydessä meihin niin etsimme tarkoituksiisi sopivan suodattimen. Jos siis haet suodatinlevyjä oluen, viinin, mehujen tai muiden nestemäisten aineiden suodatukseen olet yhteydessä meihin
 • Muovituotteet

  Muovituotteet (3)

  Muoviset elintarvikepullot ja muut muovista valmistetut tuotteet joita on meidän valikoimassa.
 • Poistoerät

  Poistoerät (4)

  Valikoimastamme poistuvia tai kertaeriä tuotteista
 • Tarvikkeet

  Tarvikkeet (16)

  Pulloihin ja purkkeihin liittyviä erilaisia tarvikkeita kuten kapsyylejä
 • Twist-off Kannet

  Twist-off Kannet (41)

  Tuotevalikoimaamme kuuluvat yleisimmät lasipurkkien twist off kansikoot ja muutamia värivaihtoehtoja niille. Meillä on myös ns deep kannet kolmessa eri kokovaihtoehdossa ja muutamissa värivaihtoehdoissa. Myymme kansia laatikoittain tai pienemmissä erissä sopimuksen mukaan.